Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2

   Formular Konsultimi Falas

   user-3
   email-2
   smartphone
   birthday-cake-with-candle
   placeholder-2

    Formular Konsultimi Falas

    user-3
    email-2
    smartphone
    birthday-cake-with-candle
    placeholder-2

     Formular Konsultimi Falas

     user-3
     email-2
     smartphone
     birthday-cake-with-candle
     placeholder-2

      Formular Konsultimi Falas

      user-3
      email-2
      smartphone
      birthday-cake-with-candle
      placeholder-2

      Që nga viti 1992

      Grupi Shëndetësor Medicana

      Medicana Health Group, i cili synon të ofrojë shërbime shëndetësore për të gjitha segmentet e shoqërisë në standardet ndërkombëtare, është njohur si një nga markat më të vlefshme duke rritur kënaqësinë e pacientit me qasjen e tij transparente, të besueshme dhe të dhembshur ndaj pacientëve. Hasshtë bërë institucioni shëndetësor më i preferuar në vendin tonë me cilësinë e tij në shërbimet e kujdesit shëndetësor.

      Çfarë mund t’ju ofrojmë?

      Pak nga Gama jonë e gjerë e Shërbimeve Mjekësore

      surgery_icon
      surgery_icon

      Mbjellja e flokëve

      Transplantimi i flokëve është mënyra më natyrale dhe e përhershme për të fituar flokë të rinj për njerëzit me rënie të flokëve.

      ambulance_icon
      ambulance_icon

      Kirurgjia e Përgjithshme

      Padyshim, rastet më problematike dhe më të vështira të aplikimeve të kirurgjisë së përgjithshme janë kanceret.

      Operacion plastik

      Botoks, Estetikë e Hundës, Ashensor i Gjirit, Ashensor i Qafës në Fytyrë, Tummy Tuck, Kirurgjia e Veshit, Liposuksion, Zgjerimi i Gjirit, Reduktimi i Gjirit etj. Ne kryejmë me sukses operacione me mjekët tanë specialistë dhe ekipet profesionale.

      IVF

      IVF është një teknikë riprodhuese e asistuar për një kohë të gjatë, e aplikuar për çiftet që nuk mund të kenë fëmijë.

      syringe
      syringe

      Kirurgjia e skoliozës

      Lloji i procedurës së kryer për të korrigjuar një kurbë anormale të shtyllës kurrizore e njohur si skoliozë.

      dental
      woman

      Shëndeti i gojës dhe dhëmbëve

      Shëndeti i dhëmbëve është një çështje shumë e rëndësishme për të cilën të gjithë duhet të përqendrohen me saktësi.

      Medicana Healthpoint Saç Ekimi

      Çfarë ofrojmë?

      Çfarë ju ofrojmë në proceset tuaja të funksionimit?

      Transferimi

      Ne sigurojmë transferim para dhe pas operacionit.

      Siguri

      Ne ofrojmë siguri para dhe pas operacionit.

      Akomodimi

      Ne ofrojmë strehim para dhe pas operacionit.

      Staf profesional

      Spitalet përdorin një larmi degësh të kujdesit shëndetësor për të ofruar shërbime kompetente, etike dhe profesionale. Essentialshtë thelbësore të punohet në një mënyrë të integruar për të ofruar shërbim cilësor në të gjitha qendrat tona.

      Çmim i arsyeshëm

      Ne vazhdojmë të sigurojmë cilësi më të lartë dhe shërbime të përballueshme higjienike në të gjitha çështjet shëndetësore. Ne punojmë me shërbime të besueshme, staf ekspert dhe politikë të arsyeshme të çmimeve.

      Shërbime Superiore

      Grupi i Shëndetit Medicana,l i Turqisë ndodhen   në Stamboll, Ankara, Izmir, Konya, Samsun, Sivas dhe Bursa, duke përfshirë 13 spitale në 7 provinca dhe 1 qendër mjekësore që ofron shërbime të kujdesit shëndetësor për pacientët. Si spital ndërkombëtar; Ne gjithmonë përpiqemi të sigurojmë shërbimin më të mirë për pacientët tanë vendas dhe të huaj.

      Mbështetje

      Para dhe pas operacionit; Ekipi ynë ekspert vazhdon t’ju shërbejë. Për të gjitha pyetjet dhe takimet tuaja, ju mund të na kontaktoni duke plotësuar formularin e kontaktit ose duke përdorur numrat në faqen tonë.

      MEDICANA HEALTHPOINT

      4 hapa për një transplantim të suksesshëm të flokëve

      MEDICANA HEALTHPOINT

      4 hapa për një transplantim të suksesshëm të flokëve

       

      Konsultimi

      Vlerësimi i vendndodhjes dhe shkallës së humbjes së flokëve

      Duke kuptuar se sa flokë janë derdhur, mjeku do të ketë një ide të mirë se sa flokë duhet të transplantohet, ku duhet të transplantohet dhe sa procedura mund të kërkohen.

      Vendimi për strategjinë më të mirë për vaksinimin

      Në varësi të shkallës së rënies së flokëve dhe preferencave personale të pacientit, mjeku do të zgjedhë procedurën më të përshtatshme të vaksinimit.

      Përgatitja para-përpunimit

      Matja e vendndodhjes dhe humbjes së rënies së flokëve

      Kjo fazë e rëndësishme është faza ku linja e re e flokëve është “dizajnuar” me kontributin nga pacienti dhe përvojën e kirurgut. Gjatë procesit të mbjelljes, zona ku do të merren shartimet është tërhequr për referencë.

      Jepen qetësues anestetikë dhe të butë.

      Anestezia e përgjithshme nuk kërkohet gjatë procedurës – vetëm ilaçi mpirës (anestezi lokale) aplikohet tek pacienti, i ngjashëm me atë të përdorur nga dentistët. Nëse është e nevojshme, mund të sigurohet një qetësues i butë oral për të ndihmuar pacientin të qetësohet.

      Heqja e Shartit

      Shartimet e flokëve pastrohen dhe dezinfektohen.
      Një zonë e pastër dhe e dezinfektuar lehtëson heqjen e sigurt të shartimeve.

      Shartimet merren me metodën FUE:

      Metoda FUE
      Grupet folikula hiqen duke hapur vrima të vogla në sipërfaqen e kokës së dhuruesit. Këto vrima të cekëta shpërndahen në mënyrë të barabartë në zonën e dhuruesit dhe lënë shenja të vogla.

      Implantimi i Shartimit

      Graftet përgatiten nën mikroskop dhe bëhen “njësi folikulare” të gatshme për implantim.

      Çdo njësi folikulare përmban 1 deri në 4 grupe të gjëndrave të shëndetshme, të qëndrueshme.

      Qindra ose mijëra seksione të këtyre njësive folikulare vendosen në zonën e caktuar.

      Video

      Certifikatat Tona

      Reagimi i pacientit

      Çfarë thonë pacientët tanë

      Medicana Healthpoint Plastik Cerrahi
      MEDICANA HEALTHPOINT

      Lajmet më të fundit të Medicana Health Point

      Copyright © 2020 | All Rights Reserved.    |   
      Desing By Baylan Ajans
           Medicana Sağlık Grubu ve Baylan Ajans ortak Projesidir.
      up-arrow-1