Medicana Kadıköy

Spitali Medicana Kadıköy, ngjitur me stadiumin Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu në Kadıköy Kızıltoprak që nga viti 2017, ofron shërbime shëndetësore të klasit botëror për të gjithë anën e Anadollit me stafin e tij të fortë akademik të mjekëve.

Spitali Medicana Kadıköy, i cili shton interesin e teknologjisë moderne mjekësore dhe stafit të tij të specializuar dhe të shquar të Medicana-s të ngrohtë dhe të ngrohtë Medicana, është një qendër tërheqëse shëndetësore për të gjithë Stambollin … Spitali Medicana Kadıköy me 12 kate është me ju sa herë që të keni nevojë me 450 stafin e tij me përvojë.

Qasja e Shërbimit të Përqendruar te Pacienti…

Në Spitalin Medicana Kadıköy, si në të gjithë Spitalet Medicana, përparësitë janë siguria e pacientit, sigurimi i vazhdimësisë dhe integritetit të shërbimit, dhe sigurimi i komoditetit dhe cilësisë maksimale në zonat e trajtimit. Spitali Medicana Kadıköy, i cili ndërthur tiparet e dalluara të arkitekturës së spitalit të kohëve të fundit; dhomat e pacientëve, zonat e pritjes dhe poliklinikës, njësitë e diagnozës dhe diagnozës u krijuan bazuar në pritjet e pacientëve dhe të afërmve të tyre.

Arkitektura e brendshme u krijua me pamje që do të bëjnë shoqata pozitive, duke marrë parasysh gjendjet emocionale të pacientëve. U planifikuan me kujdes transporti, aksesi i urgjencës, dhoma speciale për pacientë, zona për komoditetin e të afërmve të pacientëve.

Zonat poliklinike që kërkojnë ndërhyrje dhe procedurë janë krijuar duke i dhënë përparësi komoditetit të pacientëve. Denge Center dhe Laboratori i Audiologjisë është brenda departamentit të Veshit-Hundë-Fytit, zona e Urodinamikës është e vendosur në departamentin e Urologjisë. Poliklinikat e Kirurgjisë së Përgjithshme mbulojnë të gjitha departamentet dhe ofrojnë shërbime të specializuara të tilla si Nefrologjia, Reumatologjia, Neurologjia dhe Kardiologjia.

15.000 m2 Zonë e Mbyllur

Spitali me një sipërfaqe të mbyllur prej 15 mijë metra katrorë, 80 kapacitete shtrati, 7 shtretër të kujdesit intensiv për të rritur, njësi moderne të kujdesit neonatal, salla të përparuara operacionale ku të gjitha operacionet mund të kryhen lehtësisht, më shumë se 40 dhoma ekzaminimi poliklinike, dhoma të pacientëve me aftësi të kufizuara dhe dhoma izolimi Ndërsa Medicana heq një mangësi të madhe në këtë kuptim duke shërbyer në strategjinë e saj, ajo përmban gati 60 staf akademik të dalluar që banorët e anës Anadollake i përjetuan dhe u pëlqyen.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit