Regenera Activa

Çfarë është Regenera Activa?

Regenera Activa është një mjet i zhvilluar dhe prodhuar për aplikimin klinik të procedurave rigjeneruese duke përdorur qeliza të shëndetshme të flokëve nga i njëjti pacient për të përmirësuar zonat që kërkojnë përmirësim. Regenera Activa mbështetet vetëm në aftësinë e saj për të prodhuar gjëndra të shëndetshme të flokëve duke “shkaktuar” zona me rritje të dobët të flokëve në lëkurën e kokës së pacientit.

Regenera Activa

Procedura e Regenera Activa

 • Mostrat e vogla të lëkurës (2.5 mm e gjerë) merren lehtësisht nga zona më pak e spikatur dhe e shëndetshme e kokës (prapa veshit).
 • Mostrat e mbledhura përpunohen në instrumentin Regenera Activa, ku mostrat do të ndahen në pjesë të absorbueshme.
 • Këto mostra të shëndetshme do të injektohen më pas në zonat e kokës që kërkojnë përmirësim të rritjes së flokëve.

Kur do t’i shoh rezultatet?

Varet nga secili rast: mosha, inputi gjenetik (numri i gjeneve për këtë patologji që mund të përcaktojë shkallën dhe shkallën e alopecisë). Mikroskopikisht, mund të vërejmë një rënie të ndjeshme të numrit të flokëve miniaturë brenda një muaji, dhe drejt MUAJIT Te katert , mund të vërejmë ndryshime në cilësinë dhe numrin e flokëve dhe dendësi të lartë të flokëve.

Regenera Activa

Sa zgjasin rezultatet?

Ka shumë pacientë që kanë pasur një seancë të vetme dhe akoma shijojnë rezultatet e arritura pas 2 vitesh. Sidoqoftë, çdo pacient është i ndryshëm dhe është e rëndësishme që ju të vizitoni mjekun tuaj çdo vit dhe të bëni një vlerësim mikroskopik.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2